Dezinsectie Constanta – ProtectDDD

Firma specializata in servicii profesionale de dezinsectie cu solutii avizate si sigure pentru siguranta oamenilor. ProtectDDD – dezinsectie Constanta, partenerul tau de incredere!

Insectele, desi in aparenta par inofensive, sunt adesea cauza multor probleme. Vara este in mod cert sezonul in care acestea incep sa se acutizeze, deoarece insectele pot fi de cele mai multe ori purtatoare de boli si de microbi. In plus, insectele nu au ce cauta in mod normal in preajma spatiilor de lucru si a locuintelor, lupta ducandu-se de cele mai multe ori cu tantarii si gandacii de bucatarie. Solutia pentru aceste probleme? Servicii profesionale de dezinsectie Constanta.

Contact

De ce aveti nevoie de o firma dezinsectie Constanta?

De insecte nu e usor sa scapi, mai ales daca nu ai sprijinul profesional necesar. Insectele se imnultesc cu repeziciune, iar de cele mai multe ori este destul de greu sa iti dai seama ca spatiul de lucru ti-a fost invadata de catre acestea. Solutii exista, fireste, incepand de la cele casnice si terminand cu solutiile profesionale, insa este important sa stii si cum sa actionezi, astfel incat operatiunea de dezinsectie sa fie reusita.

Experienta noastra in servicii de dezinsectie Constanta ne-a aratat ca exista modalitati prin care insectele pot fi tinute la distanta. Iti oferim in cele ce urmeaza, cateva sfaturi care s-ar putea sa te ajute.

• pastreaza intotdeauna o curatenie exemplara, in special in zona cu produse sau resturi alimentare, inclusiv a spatiilor de depozitare. Unele insecte se aduna in special la fainoase, in vreme ce altele nu au preferinte, si invadeaza totul.

• in cazul gandacilor de bucatarie este indicat sa acoperiti zonele prin care acestia ar putea sa intre (guri de aerisire- puteti monta plase cu ochiuri mici, guri de scurgere, goluri la tevi sau chiar duze de chiuveta sau cada). Acoperirea acestor zone va scuteste de aparitia altor gandaci care ar putea depune oua in incinta spatiului dumneavoastra, pentru ca altfel, dupa eclozare, o noua serie de pui va va invada spatiul.

• verificati periodic spatiile uscate si calduroase in care insectele si-ar putea face cuiburi. Dulapurile, obiectele din carton sau hartie, pungile de plastic lasate dezordonate, acestea sunt locuri in care insectele nu doar ca se ascund, insa si pot depune oua din care vor iesi generatiile urmatoare.

• luati legatura cu o firma de dezinsectie si stabiliti un plan de combatere a daunatorilor, atat cu scop de preventie, cat si cu rol de interventie, daca insectele sunt deja prezente in spatiul unde va desfasurati activitatea. Va stam la dispozitie in acest caz cu servicii dezinsectie Constanta, adaptate oricarui buget si oricarei nevoi.

Preturi servicii dezinsectie Constanta

Pentru ca ne gandim intotdeauna la fiecare client al nostru, avem intotdeauna in vedere cateva criterii in vederea elaborarii unei oferte de pret. Ar trebui stiut faptul ca inainte de a face acest lucru puteti solicita o evaluare a situatiei, iar noi va oferim gratuit solutia cea mai potrivita la problemele intampinate.

Lista de preturi servicii dezinsectie Constanta ia in calcul:

– suprafata pe care trebuie facuta dezinsectia
– gradul de infestare al zonelor/ imobilelor
– cantitatea de substante folosite pentru serviciul de dezinsectie Constanta
– timpul necesar pentru eliminarea daunatorilor
– numarul de operatii efectuate
– situatiile in care suntem chemati: urgente, interventie pe abonament, interventie punctuala, etc.

Cand trebuie sa fie facuta dezinsectia?

Inainte de a apela la servicii dezinsectie Constanta ar trebui sa intelegem faptul ca dezinsectia trebuie sa fie realizata cu regularitate, tocmai pentru a preintampina aparitia insectelor. In cazul gandacilor, spre exemplu, in decursul a trei luni doar, adica a unui ciclu de reproducere, ei pot produce pana la 50 de pui. Daca analizam situatia, acest lucru inseamna ca noua generatie va avea inca trei luni pentru a produce o alta si o alta, pana cand un imobil va deveni cu adevarat infestat. Astfel, pentru a preintampina aceste situatii, se recomanda sa apelati la servicii dezinsectie Constanta la intervale regulate, insa nu la mai putin de trei luni.

SERVICII

Dezinsectie gandaci 97%
Dezinsectie muste 70%
Dezinsectie tantari 91%

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 18:00
Sambata 10:00 – 14:00
Duminica Inchis

PROGRAM URGENTE

NON-STOP

0790 143 420

CONTACTEAZA-NE

Garantia lucrului bine facut!

Un spatiu in care s-au efectuat lucrari de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare devine in scurt timp un spatiu protejat de daunatori sau virusi. Nu-ti lasa spatiul prada virusilor, gandacilor, soarecilor sau sobolanilor. Contacteaza-ne si hai sa vedem ce putem face impreuna. Iti stam la dispozitie cu servicii profesionale si personal calificat, cu solutii optime si de durata care sa iti asigure conditiile de siguranta desfasurarii activitiatii.

ESTIMARE GRATUITA

Ai nevoie de ajutor pentru dezinfectie sau combaterea dăunătorilor? Completați acest formular pentru a lua legătura.

TELEFON

0790 143 420

DISPONIBILITATE

24/7

EFICIENTA

100%