Dezinfectie Constanta – ProtectDDD

Dezinfectarea spatiilor in care ne desfasuram procesele zilnice este o activitate de o deosebita importanta, ea ne garanteaza ca mediul in care convietuim este lipsit de virusuri, bacterii si microbi.

Prin dezinfectie, indiferent de tipul acesteia, suprafetele devin cu adevarat curate, lipsite de orice pericol. Dezinfectantii obisnuiti pot realiza o dezinfectare locala si de slaba calitate, insa sub nicio forma nu va avea acelasi efect precum un serviciu de dezinfectie profesionala, asa cum oferim si noi, prin serviciul nostru de dezinfectie Constanta.

Contact

Servicii dezinfectie pentru orice buget

Orice serviciu de dezinfectie, ar trebui, in mod normal, precedat de o curatare a suprafetelor cu apa si detergent, pentru a indeparta inainte de orice posibilele urme sau particule de murdarie. Curatarea suprafetei este importanta deoarece pe suprafete se pot dezvolta culturi bacteriene, iar dezinfectarea efectuata asupra stratului superior de murdarie nu va avea efect si in profunzime. Pentru ca serviciul nostru de dezinfectie Constanta sa dea rezultate, folosim urmatoarele procedee:

– dezinfectare prin pulverizare

– dezinfectare prin nebulizare

Dezinfectia la nivel inalt se face prin substante virucide (substante ce ucid virusul) aprobate de catre Ministerul Sanatatii, folosind procedeul de dezinfectie chimica umeda. Avantajul acestui procedeu consta in faptul ca substantele ajung pe toate suprafetele, realizandu-se astfel o dezinfectie profesionala, cu rezultate foarte bune.

Dezinfectie prin pulverizare | ProtectDDD – firma dezinfectie Constanta

Acest procedeu este probabil unul dintre cele mai cunoscute, deoarece principiul este similar dezinfectiei casnice. Diferenta consta insa nu doar in solutiile si substantele folosite, ci si in ceea ce priveste echipamentele si dispozitivele folosite in acest sens. Pulverizarea se efectueaza cu ajutorul unor pompe de joasa sau de inalta presiune, substanta fiind distribuita pe suprafete sub forma unor particule cu dimensiuni mai mari decat in cazul nebulizarii.

Dezinfectie prin nebulizare | Servicii dezinfectie Constanta

Pentru dezinfectia prin nebulizare se folosesc dispozitive speciale, denumite nebulizatoare, care au rolul de transforma lichidul in particule de nivelul micronilor (se obtin 1000 picaturi de 30 µ diametru), adica de a le transforma in particule foarte mici, astfel incat ele sa poata ajunge cu usurinta pe toate suprafetele.

Cand este necesara operatiunea de dezinfectie? Cum ne-a schimbat noul coronavirus Covid19?

Dezinfectia trebuie sa fie facuta cu responsabilitate, la intervale de timp cat mai mici. In contextual actual al noului coronavirus Covid19, dar si aparitia de noi virusi de la un an la altul, ne arata faptul ca dezinfectia va juca de acum inainte un rol major in vietile noastre si ca ea va trebui sa fie facuta cu regularitate, in unele situatii chiar de mai multe ori pe zi.

Noi incercam sa va venim in ajutor oferindu-va aceste servicii dezinfectie Constanta care sa se plieze cat mai bine pe nevoile dumneavoastra. ProtectDDD dezinfectie Constanta, va sta la dispozitie cu servicii in ceea ce priveste urmatoarele tipuri de imobile:

– unitati sanitare, clinici, spitale, etc., de stat sau private

– unitati de invatamant de orice tip, de stat sau private

– unitati industriale, de productie, hale de depozitare

– spatii comerciale, showroom-uri, spatii de birouri.

Oferim de asemenea si servicii dezinfectie Constanta pentru mijloacele de transport in comun sau pentru orice tip de institutie solicita serviciile noastre. Pentru dumneavoastra am creat un plan special de dezinfectie care are in vedere dezinfectarea suprafetelor intens folosite, care necesita dezinfectare zilnica (sau chiar de mai multe ori pe zi): usi, clante, geamuri, echipamente de birou de uz comun, balustrade si mana curenta aferenta acestora, usi de lif si butoane sau touchscreen-uri, telefoane sau alte dispozitive intens utilizate, tastaturi, elemente de toaleta (chiuvete, robineti, lavoare, dispensere, etc.)

Dupa cat timp trebuie facuta o noua dezinfectie, dupa o prima operatiune?

In conditii de pandemie si post-pandemie se recomanda a se dezinfecta de oricate ori este nevoie. De exemplu intrarea intr-un magazine cu un volum mare de client se poate dezinfecta de 3-4 ori pe zi. Insa nu putem spune acelasi lucru si despre un birou unde lucreaza o singura persoana. In cazul aceasta recomandam in functie de domeniul activitatii, ca dezinfectia sa fie facuta zilnic de angajat si saptamanal de o firma autorizata.

In conditii normale este indicat ca dezinfectia sa se faca nu mai tarziu de trei luni, insa in unele situatii aceasta trebuie facuta cat mai des. Spatiile intens folosite in comun, spatiile care gazduiesc un flux mare de oameni sau pur si simplu locuintele in care ne desfasuram activitatea atunci cand ne intoarcem de la serviciu sau scoala, necesita o atentie sporita. Virusii, bacteriile si microorganismele sunt o amenintare reala ce ar trebui sa fie tratata pe masura. Gradul de transmitere al bolilor este ridicat si de aceea este indicat ca dezinfectia sa se realizeze cat mai des.

SERVICII

Dezinfectie Co-Vid19 97%
Dezinfectie nebulizare 70%
Dezinfectie pulverizare 91%

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 18:00
Sambata 10:00 – 14:00
Duminica Inchis

PROGRAM URGENTE

NON-STOP

0790 143 420

CONTACTEAZA-NE

Garantia lucrului bine facut!

Un spatiu in care s-au efectuat lucrari de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare devine in scurt timp un spatiu protejat de daunatori sau virusi. Nu-ti lasa spatiul prada virusilor, gandacilor, soarecilor sau sobolanilor. Contacteaza-ne si hai sa vedem ce putem face impreuna. Iti stam la dispozitie cu servicii profesionale si personal calificat, cu solutii optime si de durata care sa iti asigure conditiile de siguranta desfasurarii activitiatii.

ESTIMARE GRATUITA

Ai nevoie de ajutor pentru dezinfectie sau combaterea dăunătorilor? Completați acest formular pentru a lua legătura.

TELEFON

0790 143 420

DISPONIBILITATE

24/7

EFICIENTA

100%