Deratizare Constanta – ProtectDDD

Nu lasa rozatoarele sa convietuiasca alaturi de tine. Solicita acum oferta noastra de servicii, ProtectDDD – firma deratizare Constanta!

DERATIZARE – PENTRU ELIMINAREA FOCARELOR

Problema aparitiei daunatorilor a fost si este una majora, cu care mediul urban se confrunta din ce in ce mai des. Este stiut deja faptul ca soarecii si sobolanii sunt atrasi de resturile de mancare, iar asezarile urbane nu duc lipsa deloc de resturi menajere, de cele mai multe ori stocate in mod deficitar. Solutia in astfel de cazuri consta in adoptarea unui plan de curatenie generala si interventia la nivel de servicii DDD, in speta deratizare Constanta, dar si dezinsectie si dezinfectie.

Contact

Firma deratizare Constanta – ProtectDDD.ro – servicii DDD profesionale

O curiozitate ce tine de rozatoare este aceea ca soarecii si sobolanii sunt “flamanzi” tot timpul. Ei au capacitatea de a manca de circa 15-20 de ori pe zi, lucru care explica dealtfel aciuarea lor pe langa asezarile urbane, in special in zonele in care resturile alimentare sunt la discretie. Pentru ca noi suntem specializati in servicii DDD (dezinfectie, dezinsectie, deratizare), suntem de asemenea si foarte bine pusi la punct cu aceste informatii si incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii eficiente de deratizare Constanta, dar si cu sfaturi privind mentenanta ulterioara, post serviciu.

Preturi servicii deratizare Constanta

Gama de servicii ProtectDDD – firma deratizare Constanta, ce le oferim se axeaza foarte mult pe ideea de sprijin, in sensul ca avem grija ca dumneavoastra sa nu mai aveti nicio grija. Preturile sunt asadar adaptate fiecarei situatii, iar acest lucru este stabilit si in urma evaluarii directe, la fata locului sau telefonic.

Evaluarea este de fapt prima etapa a serviciului de deratizare Constanta pe care il oferim. Verificam spatiul pentru a vedea situatia cu care ne confruntam. Alegem impreuna cu beneficiarul cel mai bun plan de interventie, prin folosirea de capcane impotriva rozatoarelor sau a otravii. Intervenim apoi cu ajutorul echipei specializate, avand grija ca solutia adoptata sa fie eficienta.

Deratizare Constanta- ce fel de capcane folosim?

In functie de gradul de infestare al spatiilor vom alege si tipurile de capcane pe care le vom folosi. Capcanele pot fi electrice sau mecanice, sau capcane cu lipici, care ofera posibilitatea curatarii rapide si eficiente a spatiului de rozatoarele moarte. Capcanele sunt sub forma de pasta, cu parafina la exterior, iar rata de succes este foarte mare, chiar si in cazul incintelor puternic infestate.

Pentru noi este simplu, reteta noastra: capcane pentru soareci si sobolani, plus otrava si respectarea unui plan de actiune, aceasta este calea succesului serviciului nostru de deratizare Constanta.

Sfaturi de urmat inainte si dupa serviciile de deratizare Constanta

Noi intelegem cat este de greu sa aibe probleme cu rozatoarele si stim ca uneori pare ca nimic nu functioneaza in incercarea de a scapa de acestea. De aceea, pentru ca ne gandim la confortul dumneavoastra, va recomandam sa respectati cateva reguli simple care va vor ajuta atat sa preveniti aparitia rozatoarelor, cat si sa pastrati un mediu curat, dupa serviciul efectuat de o firma deratizare Constanta:

pastrati curatenia pe cat posibil, efectuand eventual si o dezinfectare profesionala a imobilului

– efectuati periodic verificari ale spatiilor in care rozatoarele si-ar putea face cuiburi

– efectuati mereu o organizare a lucrurilor, pe care sa o respectati de-a lungul timpului.

depozitati resturile menajere in spatii special amenajate, inchise cu capac. Rozatoarele sunt animale care cauta in permanenta mancare, drept pentru care resturile menajere sunt principalul factor care contribuie la faptul ca rozatoarele isi fac cuib intr-un anumit spatiu. Evitati sa lasati resturi de mancare aruncate si eventual indreptati-va catre colectarea selectiva a gunoiului astfel incat sa bifati doua reusite dintr-un foc

– efectuati periodic dezinfectia si deratizarea spatiilor, in special daca stiti ca acestea sunt predispuse aparitiei de soareci si sobolani.

– respectati un plan de servicii DDD: dezinfectie, deratizare, dezinsectie, pentru a fi siguri ca imobilele dumneavoastra sunt ferite de orice daunatori.

Noi ne-am propus ca prin solutiile noastre sa va fim parteneri de nadejde atunci cand vine vorba despre deratizare Constanta, dezinfectie sau dezinsectie. Selectam cu atentie produsele folosite, iar personalul calificat este prompt si gata sa intervina acolo unde situatia o cere.

Daca pana acum cativa ani soarecii si sobolanii traiau in hambare, depozite sau silozuri, iata ca extinderea lor vizeaza din ce in ce mai mult asezarile urbane. Lipsa salubritatii (corecte), uneori lipsa educatiei populatiei in vederea colectarii selective a deseurilor, neatentia sau delasarea, pot fi cauze ce conduc la aparitia rozatoarelor in parcuri, restaurante, centre comerciale, scari de bloc, in subsoluri, demisoluri, in parcuri, in piete sau parcari, sau in alte zone chiar intens circulate, deoarece soarecii si sobolanii tranziteaza fara probleme zonele cu trafic uman. Nu de putine ori acestia pot fi vazuti in plina zi, drept pentru care am putea spune ca aceasta amenintare a rozatoarelor e reala.

SERVICII

Deratizare soareci 97%
Deratizare sobolani 70%
Deratizare cu rodenticide 80%

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 18:00
Sambata 10:00 – 14:00
Duminica Inchis

PROGRAM URGENTE

NON-STOP

0790 143 420

CONTACTEAZA-NE

Garantia lucrului bine facut!

Un spatiu in care s-au efectuat lucrari de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare devine in scurt timp un spatiu protejat de daunatori sau virusi. Nu-ti lasa spatiul prada virusilor, gandacilor, soarecilor sau sobolanilor. Contacteaza-ne si hai sa vedem ce putem face impreuna. Iti stam la dispozitie cu servicii profesionale si personal calificat, cu solutii optime si de durata care sa iti asigure conditiile de siguranta desfasurarii activitiatii.

ESTIMARE GRATUITA

Ai nevoie de ajutor pentru dezinfectie sau combaterea dăunătorilor? Completați acest formular pentru a lua legătura.

TELEFON

0790 143 420

DISPONIBILITATE

24/7

EFICIENTA

100%

IMPORTANT DE STIUT

  • Rozatoarele sunt animale necrofage si canibale, ceea ce insemna ca se hranesc cu ramasitele altor semeni?

Acest lucru este important de stiut, deoarece ne poate ajuta sa alegem cele mai bune solutii, astfel incat sa eradicam rozatoarele din incintele in care intervenim (otrava sau capcane rozatoare).

  • Rozatoarele traiesc vara mai mult in exterior si ca iarna se refugiaza in spatiile calduroase (subsoluri, debarale, parcari, etc.)?

Da, din pacate ciclul lor de viata include un instinct puternic de supravietuire si conservare. Din acest motiv de multe ori soarecii si sobolanii pot fi observati pe langa blocuri primavara si vara, sau chiar prin preajma pubelelor de gunoi, iar iarna prezenta lor este semnalata cu precadere in cadrul incintelor.

Pentru o firma deratizare insa acest lucru nu reprezinta un inconvenient. Pentru noi, o firma ce ofera servicii DDD profesionale, acest lucru nu reprezinta decat o parte din normalitatea zilnica. Nu doar ca stim aceste informatii, ci stim si cum sa va ajutam prin gama noastra de (h3) servicii deratizare sa scapati de povara rozatoarelor.

  • Atunci cand se face deratizarea municipala in parcuri, piete si alte spatii verzi, soarecii si sobolanii se refugiaza in imobilele din vecinatate (blocuri, restaurante, hoteluri, depozite)

Da, asa cum am povestit anterior, rozatoarele au un instinct fenomenal de conservare si o istetime iesita din comun. De aceea cand vorbim despre deratizare soareci si deratizare sobolani trebuie sa luam in calcul toate variantele de interventie astfel incat starpirea cuiburilor si a rozatoarelor sa se faca rapid si eficient.

 

Greseli frecvente

O greseala comuna cand vine vorba despre deratizare soareci si deratizare sobolani este aceea de a confunda operatiunea cu cea de dezinsectie. Astfel, nu ne putem referi la procesul de eliminare a rozatoarelor prin expresia deratizare gandaci sau deratizare plosnite, deoarece deratizarea este doar pentru rozatoare, in vreme de pentru eliminarea insectelor se face dezinsectia.

TELEFON

0790 143 420

DISPONIBILITATE

24/7

EFICIENTA

100%